Harran Üniversitesi Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Çocuk Gelişim Kulübü ve Eyyübiye Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Piazza AVM sergi salonunda Çocuk Eğitim Materyalleri ve Oyuncak  Geliştirme Sergisi düzenlendi.
Sergi açılışına Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Necmettin ELMASTAŞ Eyyübiye Halk Eğitim Müdürü Mehmet SALICI ve yardımcısı Meryem Birgül ELGUN, Şanlıurfa Piazza AVM İşletme Yönetimi, Çocuk Gelişim Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Necmi  DEDEOĞLU, Öğr. Gör. Özlem KEKİL ile öğrenciler ve veliler katıldı.
Sergide halkın yoğun ilgisinin olduğunu belirten ELMASTAŞ, Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ile Eyyübiye Halk Eğitim kursiyerlerinin özveri ile yaptıkları çalışmaları ve uygulamaları halkımızla paylaşarak eğitim ve öğretimin geniş kitlelere duyurulmasına katkı sağladığını ifade etti.

2018-2019 Güz Dönemi Sonunda Mezun Olan Öğrencilerimizin Diplomaları basılmıştır.