Harran Üniversitesi Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı’ndan Köy Okuluna Ziyaret

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Program başkanı Öğr.Gör.Muhammed Sami BELET’in organize ettiği programla “Köy Okulu Ziyareti” gerçekleştirildi. 19.12.2018 Çarşamba günü gerçekleştirilen programa Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı öğrencileri ve Öğr. Gör. Ejder Ateş katıldı.
Şanlıurfa’ya bağlı Uğurlu Köyü Atlıgör İlköğretim okulunu ziyaret eden öğrenciler, köy okulu öğrencilerine kitap, kırtasiye malzemeleri ve çeşitli hediyeler dağıttılar. Ayrıca Atlıgör İlköğretim öğrencileri için yaptırdıkları pasta ve meyve sularını ile ikram eden öğrencilerimiz,  okulun öğrencileri ile keyifli vakit geçirdiler.
Öğrencilerle sohbet eden Öğr. Gör. Ejder Ateş, okumanın gerekliliğini ve güzelliğini anlatarak, ilerde öğrencilere üniversiteli olarak görmek istediğini ifade etti. Öğrencilerimizden Aslı  Kılıç “Arkadaşlar bizlerde sizler gibi bu sıralarda okuduk, büyüdük şimdi üniversiteli olduk. Sizlerde bu sıralarda eğitimlerinizi tamamlayarak vatanına, milletine, ailesine faydalı bireyler olmanızı temenni ederim. Umarım hayalinizdeki üniversite programlarında okur ve başarılı olursunuz. ” dedi.
Yüksekokul öğrencileri okul kütüphanesi için beraberinde getirdikleri kitapları okul yönetimine teslim etti. Öğrencilerimiz, kendilerine bu imkanları sunan ve fikirlerini destekleyen okul yönetimine, Program Başkanı Öğr.Gör.Muhammed Sami BELET’E ve hocalarına teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devam etmesini istediklerini belirttiler.

2018-2019 Güz Dönemi Sonunda Mezun Olan Öğrencilerimizin Diplomaları basılmıştır.