Harran Üniversitesi Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı sektörle buluşmalar kapsamında uygulamalı olarak açık büfe etkinliği düzenledi. Etkinlikte sektörün önde gelen isimlerinin yanı sıra okul yönetimi ve bölüm hocaları hazır bulundu.
    Etkinlikte konuşan Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Necmettin ELMASTAŞ, her başarının ardında yoğun bir çalışma disiplini ve uyumlu bir ekibin olduğuna dikkat çekerek etkinliği organize eden Aşçılık Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Hasan Kırmızı, Öğr. Gör. Şükran TAŞKIN, Öğr. Gör. Hafize ÖZBUDUN, Öğr. Gör. Dilek KOÇAK ve öğrencileri tebrik edip hiçbir zaman desteklerini bizden esirgemeyen sektör yetkililerine çok teşekkür ederim dedi.
    Meslek Yüksek Okulu Müdür yardımcısı Öğr. Gör. Sabri KÜRKÇÜOĞLU sektör yetkililerine hitaben öğrencilerimize verdikleri destekler sayesinde birçok yarışmalardan ödüllerle dönebildiğimizi belirterek bölümümüze kattıkları bu artı değerler için sizlere çok teşekkür ederiz dedi.
     Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm başkanı Öğr. Gör. Hasan Kırmızı öğrencilerimizin dönem sonu çalışmalarına katıldıkları ve hiçbir zaman desteklerini bizden esirgemeyen sektör yetkilileri ve okul yönetimine teşekkür ederim dedi.
            Aşçılık Bölümü öğrencilerinin hazırladıkları demolar sektör temsilcilerinden tam not aldı. Etkinlik program sonu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.










BOLOGNA

 

DİPLOMALAR

2018 Yılında Mezun Olan Öğrencilerimizin Diplomaları basılmıştır.
Liste İçin Tıklayın;

STAJ DOSYASI

Staj Dosyaları İçin Tıklayınız... 

FOTO GALERİ

Fotoğraf albümleri için tıklayın

DUYURU ARŞİVİ

Duyuru Arşivi için Tıklayınız...