Harran Üniversitesi Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından “Öğrenci Bilgilendirme Toplantıları 1” adı altında “Gençlik Merkezlerinin Faaliyetleri” konulu konferans düzenlendi.

Eyyübiye Kampüsündeki konferans Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Necmi DEDEOĞLU moderatörlüğünde gerçekleşti. Konferansa konuşmacı olarak Karaköprü Çadır Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ ile İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR katıldı.

Konferansa Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Necmettin ELMASTAŞ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sabri KÜRKÇÜOĞLU’ nun yanı sıra öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Necmettin ELMASTAŞ konuşmasında, ‘’Öğrenci bilgilendirme ve gençlik hizmetleri olarak oluşturulan Gençlik Merkezlerinde hedef kitlenin üniversite öğrencilerinin olduğunu fakat öğrencilerin gençlik merkezlerine ilgilerinin düşük olduğunu belirterek bu ve benzeri konferanslarla öğrencilerin ilgilerini artırmanın hedeflendiğini’’ belirtti. Etkinliği düzenleyenlere ve Gençlik Merkezi katılımcılarına teşekkür etti.

Abdullah CANBEYLİ, Gençlik Merkezlerinde ne gibi faaliyetler yapıldığını, öğrencilerin nasıl faydalanacağı hakkında bilgi verdi.

Müslüm AKTABUR ‘’ Gençlik Merkezlerimizde saat unsuru yoktur, yedi yirmi dört gençlerimize hizmet sunmaktayız’’ dedi.

Konferans soru-cevap şeklinde devam etti. Müslüm AKTABUR öğrencilere sorular yönlendirerek doğru cevabı bilen öğrencilere şiir kitabı takdim etti. Katılımcılara sertifikalarının takdim edilmesiyle konferans son buldu.

2018 Yılında Mezun Olan Öğrencilerimizin Diplomaları basılmıştır.