Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, 26 Şubat Salı günü Şanlıurfa Engelliler Koordinasyon ve Yaşam Merkezi toplantı salonunda “Gençlik Merkezleri Tiyatro Yarışması ‘’  düzenlendi.
Yarışmada Sosyal Bilimler MYO Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinden oluşan Genç İpekyol Tiyatro ekibi 2.’lik kazandı.
Gençlerin büyük ilgi gösterdiği yarışmada ‘’İşitme Engelli Bir Çocuğun Hikâyesini ‘’konu edinen‘’ LALO‘’ isimli tiyatro oyunu büyük beğeni kazandı.
Etkinlikle ilgili olarak Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Necmettin ELMASTAŞ “ Bu tür sosyal faaliyetlerin öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağladığını belirterek eğitim ve öğretimlerinin niteliklerini de geliştireceğini söyledi. Ayrıca yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR ile yarışmada derece alan Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerini ve öğrencileri yarışmaya hazırlayan program öğretim elemanı Öğr. Gör. Özlem Kekil’ i tebrik etti.

2018-2019 Güz Dönemi Sonunda Mezun Olan Öğrencilerimizin Diplomaları basılmıştır.