Çocuk Gelişimi Programı tarafından öğrencilere yönelik Masal ve Öykü Anlatıcılığı alanında uzman Nesrin Alataş tarafından uygulamalı olarak farkındalık eğitimi düzenlendi.
     Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, uygulamalı olarak verilen atölye çalışmasının, Çocuk Gelişim Programı öğrenci ve mezunlarının mesleki becerilerine büyük katkı sağlayacağını ve böylece nitelikli elemanlar olarak sektöre adım atamalarını sağlayacağını belirtti.. Bu tür uygulamaya yönelik beceri eğitimlerinin devam etmesi gerektiğini söyleyerek, başta bölüm başkanı Öğr. Gör. Necmi  Dedeoğlu olmak üzere program başkanı Öğr. Gör. Mustafa Aslan, Öğr. Gör. Özlem Kekil, Öğr. Gör. Elvan Gökcen’e‘ katkılarından dolayı teşekkür etti.
   Programın sonunda Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş katkılarından dolayı Nesrin Alataş’a teşekkür belgesi takdim etti.

2018-2019 Güz Dönemi Sonunda Mezun Olan Öğrencilerimizin Diplomaları basılmıştır.