SEVGİ KONULU KONFERANS
 Harran Üniversitesi Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Genç Gelişim Kulübü tarafından organize edilen “Yaşam Serüveninde Sevgi” konulu konferans düzenlendi. Mehmet Akif Ersoy konferans salonunda düzenlenen konferansa Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Atilla Yargıcı konuşmacı olarak katıldı.
 Prof. Dr. Atilla YARGICI   insanda sonsuz denecek kadar bir sevgi potansiyeli olduğunu, bunun bütün varlıklar sevilse dahi tatmin olmayacağını söyleyerek sevgi duygusunun ancak sonsuz güzelliğe ve ihsana sahip olan Allah'ın sevilmesiyle doyabileceğini dile getirdi. Sevginin soyut bir kavram olmadığını, yansıması ve tezahür etmesi gerektiğini vurgulayan Yargıcı şöyle dedi:
"Sadece Allah’ı seviyorum demek yetmez. Allah'ın emirlerini yapıp yasaklarından kaçınmayan bir kimse Allah’ı gerçekten sevmiyor demektir. "
Yargıcı insanlar arasındaki sevginin de bir eylemle ancak gerçek sevgi olacağına dikkat çekerek gerçek sevginin insanların hatalarını affetmek, kötülüğe iyilikle karşılık vermek, cahilce davrananlardan yüz çevirmekle mümkün olduğunu söyledi. Yargıcı ayrıca   sevilen nesnelerin Allah'ın bir emaneti olarak ve Allah için sevilmesi halinde toplumsal hayatımızda huzur ve mutluluğun olacağını sözlerine ekledi.
Konferansa Yüksekokul hocaları ve öğrenciler katıldılar. Program Atilla Yargıcı ya sunulan teşekkür belgesi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.