Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı tarafından 13.04.2017 tarihinde “Kariyer Günleri” etkinliği çerçevesinde yüksekokulumuz mezun öğrencilerimizden, kurgu yönetmenliği ve görsel efektler süpervizörlüğü yapan Vedat ERGİN’in katılımıyla bir program düzenlendi.
Yüksekokulumuz M. Salih Önen konferans salonunda yapılan etkinlikte, 2003 -2005 yılları arasında yüksekokulumuz Radyo ve televizyon programcılığı eğitim gören ve mezun olduktan sonra sektörde aktif bir şekilde çalışan Vedat ERGİN, sektörde birçok zorluklarla karşılaştığını belirtti. Öğrencilere kazanım ve deneyimlerini aktaran ERGİN, sektörün çalışma kuralları ve işleyişi hakkında çeşitli bilgiler verdi. Sektörde geldiği konumun, azimli çalışması ve hocalarının sayesinde olduğunu dile getiren ERGİN öğrencilere, “Hocalarınızın kıymetini bilin, elinizdeki imkanları iyi değerlendirin ve sektörle bağlantılarınızı koparmayın. ” dedi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan ERGİN konuşmasını hocalarına teşekkür ederek noktaladı.
Konferans sonunda Öğr.Gör.Mehmet HAZAR ve Öğr.Gör.Ejder ATEŞ Vedat ERGİN’e geldiği için teşekkür ederek plaket takdim ettiler.