Şamlıurfa Sosyal Bilimler MYO'da "2018-2019 Akamdemik Yılı Tanışma Etkinliği"

Eyyübiye Kampüsünde Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı tarafından 2018-2019 akademik yılı tanışma etkinliği düzenlendi.

Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programının her yıl geleneksel olarak düzenlediği birinci sınıflarla tanışma ve kaynaşma etkinliği Aşçılık programı dersliklerinde yapıldı. Programa Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Necmettin ELMASTAŞ, Aşçılık Programı öğretim elemanları, Yüksekokulumuz Sekreter Vekil Sn. M. Nedim SARRAÇ ve İdari personelleri katıldı.

Yüksekokul müdürü Prof. ELMASTAŞ öğrencilere hitaben geleneksel olarak düzenlenen bu tanıtım programlarının öğrencilerin kaynaşmasını sağladığını ve motivasyonlarına olumlu yönde katkı sunduğunu belirterek aşçılık programının ülke genelindeki başarılarına değindi. Yeni gelen arkadaşlarımızdan da aynı motivasyonla yeni başarılar beklediklerini dile getirdi.

Programa Şanlıurfa Aşçılar ve Pastacılar Derneği yönetim kurulu başkanı Nuri AKASLAN, Güney Doğu Aşçılar Pastacılar Federasyon Başkanı Aziz SUVEREN, Şanlıurfa Aşçılar Pastacılar Yönetim Kurulu Üyesi Rahime TOPRAK konuk olarak katıldılar.

Program akademik ve idari personelin öğrenciler ile tanışmasından sonra çeşitli ikramlar ile devam etti.

2018 Yılında Mezun Olan Öğrencilerimizin Diplomaları basılmıştır.