Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Şube Müdürü Sait Koyuncu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerine seminer verdi. Belediyelerde yürütülen halkla ilişkiler faaliyetleri ile ilgili bilgilerini öğrencilerle paylaşan Koyuncu, halkla ilişkiler uzmanlarının tüm etkinliklerde faal görevler aldığını ve her program öncesi planlama aşamasında, programın uygulamasında ve programın değerlendirilmesinde sorumlu kişiler olduğunu vurguladı. Konuyla ilgili yapılan soru-cevap etkinliği sırasında öğrencilere belediye kütüphanesinden getirilen birçok kitap hediye edildi.

Düzenlenen seminere okul müdür yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Cançelik ve öğrenciler katıldı. Cançelik meslek yüksekokullarının yerel yönetimlerle işbirliği içinde olması gerektiğine vurgu yaparak, başta Sait Koyuncu olmak üzere katılımları için tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti. Seminerin sonunda okul müdür yardımcısı Cançelik Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Şube Müdürü Sait Koyuncu’ya katılımından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

2018-2019 Bahar Dönemi Sonunda Mezun Olan  ve Daha Önce Diploması basılmayan öğrencilerin Diplomaları basılmıştır.