Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ve İşletme Yönetimi öğrencileri, Öğretim Görevlisi Merva Bağış ve Öğretim Görevlisi M. Ali Koçakoğlu eşliğinde Organize Sanayi Bölgesi müdürlüğüne teknik gezi düzenlediler. OSB Müdürü Yunus Emre Aksu öğrencilere OSB’nin Şanlıurfa ekonomisine katkılarını ve yatırımcılar için doğurduğu fırsatları anlattı. OSB’nin ardından Trafo üreticisi Trafomax firmasını ziyaret eden öğrencilere fabrikada üretimin aşamaları ve işlemlerin muhasebeleştirilmesi konusunda bilgi verildi. Ayrıca firma yetkilileri ürünlerin yurtdışına pazarlanması ve ihracat işlemleri hakkında tecrübelerini aktardı. Trafomax gezisinin ardından Şanlıurfa Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı müdürlüğüne geçen öğrencilere il müdür yardımcısı Metin Gülmen tarafından KOSGEP destekleri hakkında bir sunum yapılmasının ardından girişimcilik belgesi verildi.

2018-2019 Bahar Dönemi Sonunda Mezun Olan  ve Daha Önce Diploması basılmayan öğrencilerin Diplomaları basılmıştır.