Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, ISO 9001: 2015 versiyonu Kalite Yönetim Sistemi Farkındalık Eğitimi yapıldı.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Atilla Yargıcı, müdür yardımcıları, yüksekokul sekreteri, akademik kalite elçisi ve idari personel katıldı.

Eğitimle ilgili açıklamada bulunan müdürümüz Prof. Dr. Atilla Yargıcı, ISO: 9001: 2015 versiyonunun kurumdaki işlevini, kuruma neler kazandırabileceğini, işlerin standartlaştırılmasını, kişiye bağımlılığın azaltılmasını, yeni çalışan kişinin uyum sürecinin en aza indirilmesi gibi konularda bilgi paylaşımında bulundu. Toplantının sonunda tüm katılımcılara üniversitemiz kalite politikası, misyon ve vizyonunu da kapsayan bilgilendirme metni dağıtıldıktan sonra, verimli bir toplantı olduğu söylenerek toplantı sona erdi.