Harran Üniversitesi; Kalite Koordinatörlüğü Kalite İş tetik Denetleme ekibi Meslek Yüksekokulumuzun eğitim ve hizmet sunumu süreçleri ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında iç tetkikini yaptı. İç tetkik denetleme ekibi Doç. Dr. Deniz Korkmaz başkanlığında Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Küp, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Zahit Tüysüz tarafından Meslek Yüksekokulumuzun Kalite Standartlarına uygunluğu için gerekli kontroller yapıldı. Başarılı bir şekilde iç tetik denetimi tamamlandı.

Konu ile ilgili bilgi veren Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Atilla Yargıcı “ birimimiz eğitim ve hizmet sunumu süreçleri denetime tabi tutuldu. Ekip tarafından yapılan denetlemeler sonucunda Yüksekokulumuzda her hangi bir eksikliğe rastlanmamıştır. Ve kalite iç tetkik işlemi başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. İlerleyen süreçlerde Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleştirilecek olan Kalite Dış Tetkik denetimleri için çalışmalarımız planlı bir şekilde devam etmektedir.” Dedi.