Harran Üniversitesi Aşçıları Başarılarına Bir yenisini Ekledi
 
Katıldıkları yarışmalardan her zaman ödülle dönen Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO öğrencileri başarılarına bir yenisini ekledi. Muğla Fethiye’de düzenlenen 7. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasında Üniversite Ekipler Kategorisinde 1 Altın madalya, Taze Makarna Yemek kategorisinde 2 Gümüş 1 Bronz madalya, Modern Türk Mutfağı kategorisinde ise 1 Gümüş 1 Bronz madalya kazanarak dönen öğrencilerimiz Ulusal yarışmalarda Üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor.
 
Öğrencilerin yarışmaya katılmasında ve hazırlanmasında Aşçılık Programı öğretim elemanları Öğr.Gör.Şükran TAŞKIN, Öğr.Gör.Hafize ÖZBUDUN ve Öğr.Gör.Dilek KOÇAK yoğun emek harcadılar. 
 
Öğrenciler ile birlikte 7. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasına katılan Öğr.Gör. Hafize ÖZBUDUN; “Geleneksel olarak katıldığımız 7. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasından bu yılda madalyalarla döndüğümüz için çok mutluyuz. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca yarışmalara katılım konusunda bizleri teşvik eden ve desteklerini esirgemeyen Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof.Dr.Necmettin ELMASTAŞ’a şahsım, öğrencilerim ve bölüm hocalarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof.Dr.Necmettin ELMASTAŞ, her başarının ardında yoğun bir çalışma disiplini ve uyumlu bir ekibin olduğuna dikkat çekerek başarıda emeği geçen bölüm hocalarını,  yarışmaya katılan Aşçılık Programı öğrencileri Fatma GÜLŞEN, Ümmet TAŞKIN, Eda GÜÇLÜ ve Muhammet ALTUN’u başarılarından dolayı tebrik etti.












 

STAJ DOSYASI

Staj Dosyaları İçin Tıklayınız... 

FOTO GALERİ

Fotoğraf albümleri için tıklayın

DUYURU ARŞİVİ

Duyuru Arşivi için Tıklayınız...