Harran Üniversitesi Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında Sabancı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fuat Keyman konuşmacı olarak katıldığı  "Z Kuşağı ve Yeni Dünya" konulu söyleşi düzenlendi.
Eyyübiye Kampüsü  Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda düzenlenen söyleşide  açılış konuşmasını Sosyal Bilimler MYO Müdürü  Doç. Dr. Ahmet İlyas  yaptı. Doç. Dr. Ahmet İlyas konuşmasında Prof. Dr. Fuat Keyman’ın alanında Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli isimlerden biri olduğunu belirterek  “Fuat Keyman hocamızı sizlerle buluşturduğumuz için heyecanlıyız. Z kuşağı cok önemli bir konu, hocamıza davetimize icabet ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.  
 
Daha sonra kürsüye gelen Prof. Dr. Fuat Keyman konuşmasında “Z kuşağı” olarak adlandırılan günümüz gençliğinin ilgi alanları, hassasiyetleri ve beklentileri üzerinde durdu. Z kuşağı’nın dünyanın neresinde olursa olsun benzer duyarlıklara sahip olduğunu belirten Keyman, bu duyarlıklarda öne çıkan 3 başlığın “Eşitsizlik”, “İklim Krizi” ve “Dijitalleşme”  olduğunu söyledi.  Dijitalleşmenin aynı zamanda sorunların çözümünde bir yöntem olarak da görüldüğünü ifade eden Prof. Dr. Fuat Keyman konuşmasının ilerleyen bölümlerinde Z Kuşağına yönelik olarak eğitim alanında yapılması gereken değişiklikler üzerinde durdu.
Prof. Dr. Fuat Keyman programın son bölümünde öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.
Söyleşinin ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. M. Sabri Çelik tarafından Prof. Dr. Keyman’a günün anısına bir plaket verildi.
Z Kuşağı ve Yeni Dünya konulu söyleşiye Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. M. Sabri Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nihat Denek ve Prof. Dr. Murat Demir, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet İlyas’ın yanı sıra  akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.




ÖNERİ VE ŞİKAYET FORMU

MEYOK STAJ FORMLARI

Staj Formları İçin Tıklayınız... 

SOSYAL BİLİMLER MYO'DAN HABERLER

BASIN ARŞİVİ

BAĞLANTILAR

HARUZEM  
 
 
     
   MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI
     
   

BOLOGNA

 

 
 Sosyal Medya Hesaplarımız

       

.