Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO-ŞUTSO iş birliğinde yürütülecek olan "Alo İhracat Projesi" ile ilgili protokol, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu ile ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim tarafından imzalandı.
Proje kapsamında, ihracat yapmak isteyen şirketlere rehberlik desteğinin sunulması, gümrük işlemlerinden nakliyeye kadar ihracatla ilgili karşılaşılan sorunları çözmek adına işletmelere danışmanlık hizmetinin verilmesi, şirketlere ihracatla ilgili gelişmeler hakkında bilgilendirme yapılması, ihracat potansiyeli olan şirketleri belirleyerek sürdürülebilirliğe katkı sağlanması, ihracat yapan firmalar arasında işbirliği olanaklarının tespit edilmesi gibi amaçlar yer almaktadır. İlimiz İş dünyası-Üniversite iş birliği noktasında büyük önem taşıyan ve ŞUTSO aracılığıyla Şanlıurfa Sosyal Bilimler MYO Dış Ticaret bölümü öğrencilerinin istihdamı ve eğitim amaçlı görev aldığı proje, Dr. Öğr. Üyesi Özlem Koçakoğlu’nun koordinatörlüğünde yürütülecektir. Projede Doç.Dr.M.Ali Koçakoğlu ve Öğr. Gör. Dr. Yusuf Taha Okan  araştırmacı olarak katılacak.

ÖNERİ VE ŞİKAYET FORMU

LOGO DÜZELTME SCRİPTİ DEĞİŞTİRMEYİNİZ

MEYOK STAJ FORMLARI

Staj Formları İçin Tıklayınız...