Aşçılık Programımızda "Hayata Lezzet Katmak Adına Mutfağa Dair" etkinliği düzenlendi
08 Mart 2024 Cuma 10:40 tarihinde yayınlandıMeslek Yüksekokulumuzda Aşçılık Programı tarafından organize edilen "Hayata Lezzet Katmak Adına Mutfağa Dair" Workshop & Söyleşi etkinliği düzenlendi. Öğleden önce yapılan workshop (Atölye) etkinliğinden sonra düzenlenen söyleşide Şef Neclan KARAKAŞ'a katılım ve katkılarından dolayı Meslek Yüksekokulumuz adına Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Yusuf Taha Okan plaket takdiminde bulundu. Katılım sağlayan akademik personel ve öğrencilerle birlikte fotoğraf çekimiyle etkinlik tamamlandı.
Diğer Haber Başlıkları
- Yüksekokulumuz Sosyal Kültürel ve Spor Komisyonu Toplantısı Yapıldı.
- İşyeri Eğitimi ve Uygulamaları İş Akış Süreçleri
- Meslek Yüksekokulumuzda Akreditasyon Süreçleri ve Eğitim Müfredatına Yönelik Toplantı Yapıldı.
- 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Etkinliği
- Üniversitemiz İle ŞUTSO Arasında İhracat Adına Önemli Adım
LOGO DÜZELTME SCRİPTİ DEĞİŞTİRMEYİNİZ
İŞ YERİ EĞİTİMİ VE UYGULAMALARI FORMLARI
Öğrenci İşyeri Eğitimi ve Uygulamaları Talep Dilekçesi
İş Yeri Eğitimi ve Uygulamaları Protokolü
İş Yeri Eğitimi ve Uygulamaları Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formu
İş Yeri Eğitimi ve Uygulamaları Yerinde Denetim Formu (Öğretim Elemanı)
İş Yeri Eğitimi ve Uygulamaları Devam Çizelgesi
İş Yeri Eğitimi ve Uygulamaları Değerlendirme Formu (İşveren)
İş Yeri Eğitimi ve Uygulamaları Rapor Dosyası
İş Yeri Eğitimi ve Uygulamaları Protokolü
İş Yeri Eğitimi ve Uygulamaları Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formu
İş Yeri Eğitimi ve Uygulamaları Yerinde Denetim Formu (Öğretim Elemanı)
İş Yeri Eğitimi ve Uygulamaları Devam Çizelgesi
İş Yeri Eğitimi ve Uygulamaları Değerlendirme Formu (İşveren)
İş Yeri Eğitimi ve Uygulamaları Rapor Dosyası
MEYOK STAJ FORMLARI
Staj Formları İçin Tıklayınız...